EntertainmentLifestyle

Inspiration of what is served at JAN

JAN – A Breath of French Air is a memoir and celebration of the renowned eatery JAN, a South African restaurant in the south of France.

Author: Jan Hendrik van der Westhuizen

About the book:

The restaurant is a showcase of South Africa’s tradition of hospitality, transported from a farm in rural South Africa to the glamorous French Riviera.

JAN, now a one-star Michelin restaurant, is proof that dreams can be lived and how a love for what you do can transform humble ingredients into a masterpiece.

Each chapter captures the collection of over 90 recipes covers everything from locally baked breads, amuse bouche and mouthwatering main course meat and fish dishes to what the chefs eat after a long night’s service in a hot kitchen.

Available at selected book store retailers

Also availbale in Afrikaans:

Meer oor die boek:

My-Franse-kosverhaalJAN – My Franse Kosverhaal is ’n gedenkskrif en feesviering wat voortspruit uit JAN – die welbekende restaurant in die suide van Frankryk.

Dié restaurant is ’n vertoonstuk van die tradisionele Suid-Afrikaanse gasvryheid wat begin het op ’n plaas in die Suid-Afrikaanse platteland en voortvloei na die glansryke Franse Riviera.

JAN, tans ’n eenster-Michelin-restaurant, het bewys dat drome waar kan word en dat jy eenvoudige bestanddele in ’n meesterstuk kan omskep wanneer jy jou passie uitleef.

Elke hoofstuk weerspieël die stemming en inspirasie van die disse wat by JAN voorgesit word.

Die versameling van meer as 90 resepte strek van plaaslikgebakte brode, amuse bouche en watertandhoofdisse van vleis of vis, tot by die maaltye wat sjefs ná ’n lang werkdag in die warm kombuis geniet.

Beskikbaar by geselekteerde boek winkels

Related Articles

Back to top button